Meer dan 40 jaar biljart ervaring

Hoogwaardige biljartomstandigheden

Geweldige biljart beleving

  • Pool

De Biljartacademie heeft op 1 t/m 10 september de eerste GP driebanden georganiseerd.

Van 1 t/m 10 september hebben zich 120 deelnemers ingeschreven in de Grand Prix 'Cosmos Daimond' Sittard. Naar 6 voorrondes hebben de 16 beste zich geplaatst bij de 16 hoogste ranking spelers. In die 16 automatisch geplaatste spelers zitten onder anderen Dick Jaspers, Sam van Etten, Therese Klompenhouwer, Jean-Paul de Bruijn en nog vele andere topspelers.
Uiteindelijk was de finale Dick Jaspers tegen Jeffrey Jorissen. Dick Jaspers heeft de finale glansrijk gewonnen. Hij heeft een topwedstrijd gespeeld in 10 beurten, dus 4 gemiddeld waarvan de laatste 3 beurten samen 32 caramboles waren.

De Biljartacademie faciliteert les van de nummer 1 van de wereld Dick Jaspers.

Op 4 november hebben 24 biljartes gezamelijk les gekregen van Dick Jaspers. Deze 24 spelers konden deze oefeningen zelf trainen op 6 matchtafels in groepen van 4 spelers.
Het was een groot succes en wordt komende jaar nog meerdere malen herhaald.

De Biljartacademie presenteert een mooie collectie biljartklokken met de titel; "In de tijd met de biljartklok".

We hebben de laatste maanden marktplaats, Facebook, veilingsites en bekenden benaderd voor biljartklokken. Dit om een historie te tonen van de biljartklok in de laatste 200 jaar.
Deze klokken hebben een permanente plaats gekregen in onze biljartzaal en zullen een prachtige verfraaiing zijn van het interieur.

Welkom bij De Biljartacademie

Bij De Biljartacademie kun je terecht voor biljarten en poolen. We zijn toegankelijk voor alle biljartliefhebbers, van amateurs die houden van een gezellig potje biljart tot ambitieuze wedstijdspelers. We hebben de beschikking over diverse biljarts, waaronder 4 carambolebiljarts 230cm, 6 matchtafels en een 7e matchtafels voor Biljart Artistiek . Je kan vrij biljarten via losse tafelhuur, maar ook met een maandkaart of via lidmaatschap. Naast onze eigen accommodatie hebben we ook een poolcentrum in ons pand gevestigd en wel Poolcentrum de Hustler. Hier staan in totaal 8 pooltafels.

Tussen het biljarten door kun je genieten van een lekker hapje en een verfrissend drankje. We hebben een kleine kaart met diverse soorten garnituren.

Wij zijn de iedere dag geopend vanaf 10.00 uur.

Lessen

Wil je de juiste technieken leren of gewoon beter leren biljarten? Dat kan bij De Biljartacademie. Je kan bij ons biljartlessen volgen, van carambolebiljart tot kunststoten. Wij bieden diverse lesmogelijkheden, zowel voor beginnende biljarters als voor gevorderden biljarters.
Lees verder

Beschikbaarheid

De biljartacademie bied je de mogelijkheid om te kijken of op een gewenste dag bepaalde tafels zijn gereserveerd voor wedstrijden of kampioenschappen.
Lees verder

Livestream via een YouTube kanaal

De biljartacademie start op 2 matchtafels met het live uitzenden van de wedstrijden. Dit is gratis en de Biljartacademie zorgt niet alleen voor de live beelden maar ook dat je de standen live kunt volgen in deze uitzending.


Volg hier de livestream van De Biljartacademie.

Wij maken gebruik van cookies om de website te optimaliseren en om statistieken te verzamelen en analyseren.