Meer dan 40 jaar biljart ervaring

Hoogwaardige biljartomstandigheden

Geweldige biljart beleving

  • Pool

Gewijzigde openingstijden tijdens vakantieperiode.

  • Van maandag 8 augustus t/m zondag 21 augustus 2022 zijn we gesloten.
  • Van maandag 22 augustus t/m vrijdag 26 augustus zijn we open vanaf 18.00 uur.
  • Zaterdag 27 en zondag 28 augustus zijn we gesloten.

Vanaf 29 augustus zijn we weer normaal geopend.

Gewijzigde openingstijden vanaf 1 september.

Vanaf 1 september zijn we iedere maandag gesloten.

De Biljartacademie feliciteerd weer een kampioensteam.

De Biljartacademie rond het 1e Ruud Hubert toernooi af.

In afgelopen december starte BC de Biljartacademie samen met de Biljartacademie een eerste driebanden groot toernooi organiseren het zogenaamde “Ruud Hubert toernooi”.
Ruud Hubert is een zeer respecteert lid van BC de Biljartacademie met een rijke biljarthistorie van meer dan 65 jaar lid van de KNBB, waar hij zijn sporen als een gerespecteerde speler en arbiter dubbel en dik verdiend heeft.
Er is gestart met 64 deelnemers en na meerdere rondes hebben 8 spelers zich geplaatst voor de finaledag.
Zaterdag 12 maart was de finale dag en gaan de laatste 8 spelers uitmaken wie de winnaar wordt van het 1e Ruud Hubert Toernooi.
Stephan Rutten is de winnaar van het 1e Ruud Hubert toernooi!!!
Voor uitgebruide info klik hier.

NK Biatlon

Een paar foto's van het NK Biatlon van 12 en 13 februari 2022.

De Biljartacademie faciliteert les van de nummer 1 van de wereld Dick Jaspers.

Op 4 november hebben 24 biljartes gezamelijk les gekregen van Dick Jaspers. Deze 24 spelers konden deze oefeningen zelf trainen op 6 matchtafels in groepen van 4 spelers.
Het was een groot succes en wordt komende jaar nog meerdere malen herhaald.

De Biljartacademie presenteert een mooie collectie biljartklokken met de titel; "In de tijd met de biljartklok".

We hebben de laatste maanden marktplaats, Facebook, veilingsites en bekenden benaderd voor biljartklokken. Dit om een historie te tonen van de biljartklok in de laatste 200 jaar.
Deze klokken hebben een permanente plaats gekregen in onze biljartzaal en zullen een prachtige verfraaiing zijn van het interieur.

De Biljartacademie investeert in de Coronatijd vrijwel als enigste biljartzaal in nieuwe biljarts.

We beschikken over 10 carambole biljarts en nog een matchcarambole voor Biljart Artistiek. Met 7 matchtafels en 4 kleine (230cm) caramboles zijn we al een uniek biljartcentrum in Nederland. Twee van de vier kleine carambole tafels zijn vernieuwd en dat wil zeggen echt vernieuwd met twee spiksplinternieuwe Verhoeven Galaxy tafels.
Deze tafels zijn de laatste 8 weken gebouwd bij verhoeven in België en zijn op 15 april geplaatst. Deze tafels worden speciaal ingezet voor onze kader en libre spelers die de hoogste kwaliteit verdienen. De Biljartacademie heeft zeer goede kaderspelers in hun vereniging die wij het beste materiaal gunnen zodat hun inzet optimaal tot resultaat wordt omgezet.
De biljarthandel van de Biljartacademie is ook verdeler voor Verhoeven Biljarts in Limburg.
Hopelijk zien we jullie binnenkort en kunnen jullie de tafels eens testen of ze bevallen. Tot snel.

Welkom bij De Biljartacademie

Bij De Biljartacademie kun je terecht voor biljarten en poolen. We zijn toegankelijk voor alle biljartliefhebbers, van amateurs die houden van een gezellig potje biljart tot ambitieuze wedstijdspelers. We hebben de beschikking over diverse biljarts, waaronder 4 carambolebiljarts 230cm, 6 matchtafels en een 7e matchtafels voor Biljart Artistiek . Je kan vrij biljarten via losse tafelhuur, maar ook met een maandkaart of via lidmaatschap. Naast onze eigen accommodatie hebben we ook een poolcentrum in ons pand gevestigd en wel Poolcentrum de Hustler. Hier staan in totaal 8 pooltafels.

Tussen het biljarten door kun je genieten van een lekker hapje en een verfrissend drankje. We hebben een kleine kaart met diverse soorten garnituren.

Wij zijn de iedere dag geopend vanaf 10.00 uur.

Lessen

Wil je de juiste technieken leren of gewoon beter leren biljarten? Dat kan bij De Biljartacademie. Je kan bij ons biljartlessen volgen, van carambolebiljart tot kunststoten. Wij bieden diverse lesmogelijkheden, zowel voor beginnende biljarters als voor gevorderden biljarters.
Lees verder

Beschikbaarheid

De biljartacademie bied je de mogelijkheid om te kijken of op een gewenste dag bepaalde tafels zijn gereserveerd voor wedstrijden of kampioenschappen.
Lees verder

Livestream via een YouTube kanaal

De biljartacademie start op 2 matchtafels met het live uitzenden van de wedstrijden. Dit is gratis en de Biljartacademie zorgt niet alleen voor de live beelden maar ook dat je de standen live kunt volgen in deze uitzending.


Volg hier de livestream van De Biljartacademie.

Wij maken gebruik van cookies om de website te optimaliseren en om statistieken te verzamelen en analyseren.